Sunday, February 24, 2008

الترايفل

المقادير :
كيكة شوكولاتة
كومبوت كريز – أو أى نوع حسب الرغبة
كاسترد
شوكولاتة – نسيحها فى حمام ماء
مربة فراولة – إختيارى
كريم شانتى للتقديم

الطريقة
تقطع الكيكة مربعات و نعمل المربعات سندوتشات مربى
فى بيركس عميق ، نرص طبقات من سندوتشات الكيكة ، ثم نسقى الكيكة بماء الكومبوت.
نرص طبقة من الكومبوت فوق طبقة الكيكه . ثم نخلط الشوكولاتة السايحة مع الكاسترد و نضيفهم فوق الفواكة . تدخل الثلاجة حتى يجمد الكاستر . عند التقديم . تغطى بطبقة من الكريم شانتى و ترش ببرش الشيكولاتة و الفواكة .


1 comment:

Sola Chica said...

ممممم انا ساعات مش بحب الاكل قوي بس المدونتين التانيين عجبوني و حسيتك قريبه مني في احاسيسك ممكن تزوري مدونتي