Saturday, October 11, 2008

عرق اللحمة روستو

المقادير
عرق لحمة
ثوم مفروم - حوالى رأس ثوم صغيرة ، كل ما نكثر الثوم كل لما يكون أحسن
بهارات
ملح و فلفل إسود
كوباية كبيرة عصير طماطم
عصير 5 ليمونات
ملعقة كبيرة سمنة
الطريقة
يلف العرق بالدوبارة
يهرس الثوم مع البهارات و الملح و الفلفل
نعمل فتحات فى عرق اللحمة و نحشيها بخلطو الثوم
ثم ندهن باقى الخليط على اللحم من الخارج
نحطها فى بايركس و نسقيها بعصير الطماطم و الليمون و نحط معاها معلقة السمن
و نغطيها و نسويها فى الفرن
تقدم مع أرز ، أبيض أو بالخلطة و خضار سوتيه

2 comments:

kochia said...

انا معجبة بالمدونة دي علي فكرة
وخاصة لو فيها حاجات تتعمل بس جديدة علي السفرة العادية بتاعتنا
زهقنا من الطبيخ

تحياتي

Shimaa Gamal said...

ميرسى يا كوشيا
ميين سمعك ، و الله بقالى ساعة بقنع نفسى إنى أقوم أطبخ و مش قادرة . نفسى أعيش كام يوم على السلطة أو أى حاجة مش محتاجة وقفة فى المطبخ ، الواحد خارج من رمضان كأنه لسة معدى المانش

هاحاول أكثر الحاجات الجديدة إن شاء الله و إنت لة عندك حاجة يا ريت تغششينى