المقادير
بطاطس
ثوم - فلفل أخضر - كمون - ليمون - طماطم - خل - نعناع
الطريقة
تسلق البطاطس و تقطع مكعبات
الصوص
يفرم الثوم و الفلفل الأخضر و الطماطم
نضيف الملح و الكمون والنعناع عصير الليمون و نقطة خل
تتبل البطاطس بالصوص و تقلب
تقدم دافئة أو باردة
ممكن كمان طريقة
تسلق البطاطس و تقطع مكعبات و صلصة التقديم عبارة عن صوص فرنسى (ملح ، فلفل إسود ، زيت زيتون ،عصير ليمون ) مع بقدونس
أو نفس الصوص و البقدونس و نضيف معاهم ثوم مفروم و شطة
و ممكن التتبيلة تكون فيها كمون و ممكن التنويع فى نوع الخضرة المضافة للبطاطس حسب الرغبة
No comments:
Post a Comment